support@binaer.dk +45 93 87 10 87 /BinaerWeb
Vi udvikler Umbraco løsninger

Umbraco

Fleksibelt, robust og brugervenligt... Det er de første ord der dukker op i mit hoved, når jeg tænker på Umbraco CMS.

Fleksibilitet

Umbraco er et af de CMS systemer vi oftest bruger. Den største grund til dette er at vi kan skræddersy Umbraco til de behov vi har, på et givent projekt. Når man starter et nyt Umbraco site, har man en helt ren platform, som man kan begynde at bygge på. Alt kan tilpasses det enkelte projekts behov. Dette gør at man meget sjældent bliver ramt af systemets begrænsninger, da der stort set ikke er nogen.

Redigeringsoplevelse

Umbraco har et indbygget grid-layout system, som vi i stor stil anvender til indholds-redigering. Dette system giver dig, som redaktør, frihed til at om rokere elementer, indsætte billeder, tekster og videoer på en yderst intuitiv måde. Grid systemet kan let udvides med nye elementer, som der er brug for til lige netop dit projekt. Så ønsker du f.eks. at kunne indsætte nyhedsbrevstilmelding i dit blog-indlæg? Så er det let at implementere et nyt modul der gør lige netop dette.

Det er let at omrokere og indsætte forskellige elementer i Umbraco

Det er let at omrokere og indsætte forskellige elementer i Umbraco

Open Source

Umbraco er Open Source, hvilket vil sige at alle har adgang til kildekoden, og har mulighed for at redigere i den. Dette gør at der på nuværende tidspunkt er over 500 forskellige personer, der er kommet med bidrag til systemet. Dette gør at eventuelle fejl i systemet lynhurtigt bliver udbedret, da alle med de nødvendige tekniske færdigheder, kan optimere på systemet.

Opdateringer

Når du har lavet en installation af Umbraco, så er det ikke noget du nødvendigvis behøver at opdatere hver og hveranden dag, som man f.eks. oplever det med WordPress. Der udkommer løbende opdateringer og nye versioner af Umbraco, men med mindre der bliver tilføjet funktionalitet som man meget gerne vil have på sin side, så behøver man ikke at opdatere systemet. Når man ikke opdatere systemet så ofte, så gør det at man får et meget stabilt produkt, hvor der meget sjældent sker uventede fejl.

Umbraco cases

Timero

Timero

App, API, Website, Vue, React Native og Umbraco

Smart app til timeregistrering, dokumenthåndtering, telefonbog og meget mere

Læs mere
Bstil

Bstil

Ordresystem, API, Integrationer og Umbraco

Sammen med bstil, har vi udviklet et værktøj til budgettering og planlægning af events.

Læs mere