support@binaer.dk +45 93 87 10 87 /BinaerWeb

Que.it

I samarbejde med BSTIL.dk, har vi udviklet en WebApp der kan håndtere musikønsker til events.

Gå til que.it
Que.it
Michael Mørup
Que.it
Michael Mørup
Indehaver
Que.it

Som et innovativt eventbureau var Binær den rette samarbejdspartner til at eksekvere vores store idéer omkring formidling, kommunikation og kontraktforhold. Binær er en trofast samarbejdspartner, som altid har set potentiale med justeringer fremfor besvær og problemer.

Musikønske platform

Vi har udviklet en web-applikation hvor brugere kan logge ind med deres facebook profil, og stemme på det musik de ønsker at høre til et event de skal deltage i. På den måde kan vi hjælpe DJ'en rigtig godt på vej, da han allerede inden eventet ved hvad folk gerne vil høre.

PWA med Vue

Vi har bygget frontenden med Vue frameworket Nuxt, på den måde har vi bygget serverside rendering ind i applikationen, så søgemaskiner let kan læse siden, men når man som bruger navigerer på siden, har man samme lækre app-følelse som i alle andre apps.

Custom API med Spotify integration

Vi har bygget et bagvedliggende Custom API i Golang, som håndterer al vores data. API'et er integreret med forskellige services som vi anvender, blandt andet Spotify som vi anvender til vores sang-søgning.

Hele applikationen er bygget i en headless arkitektur, så vi kan i fremtiden let bygge andre applikationer der kan bruge samme bagvedliggende API.

Se andre referencer:

Vue API Integrationer WebApp